Έκανα τη μαλακία, ή το κατά λάθος σωστό, και σχολίασα στη μαλακία του Χ Μαλάκα.

Τα θέλω της ψυχής σου δεν απασχολούν κανέναν ή σχεδόν κανέναν. Μη ζαλίζετε τους άλλους με τα θέλω σας. Αναζητήστε την αυτάρκεια ως προς την ευδαιμονία.

Ο Χ Μαλάκας σχολίασε (απάντησε) κι αυτός.. σιγά που δεν θα σχολίαζε

Ζώντας σε έναν κόσμο, που μας ωθεί με τον τρόπο του, να ζούμε επιφανειακά και ανούσια, πολλές φορές χάνουμε τελείως το νόημα της ζωής και την αξία της, αφήνοντας μας μια γεύση ευτελισμού του εαυτού μας, αναξιότητας, κενού!!!

Όμως όλοι μας ανεξαιρέτως, αν σκύψουμε βαθιά μέσα μας, θα ανακαλύψουμε έναν υπέροχο άνθρωπο, που έχει πολλή Αγάπη, να δώσει, όμως κρύβεται τρομαγμένος κι αποκαρδιωμένος από τις σύγχρονες, απάνθρωπες και υλιστικές τάσεις, που προωθεί το σύστημα!!! Αυτός ο αγνός άνθρωπος-παιδί μέσα μας, ενώ έχει την θέληση, να αλλάξει τον κόσμο όλο, δημιουργώντας κοινωνίες Αγάπης, συνήθως καταπνίγεται, πριν προλάβει να αρθρώσει λέξη, από φόβο και αγωνία μήπως και λοιδορηθεί από τους άλλους γύρω του!!!

Κι όμως, κάθε Άνθρωπος μέσα του κρύβει Αγάπη, μη εκφρασμένη, κάθε Άνθρωπος έχει έναν θησαυρό αγαστών συναισθημάτων, που θα ήθελε να τα μοιραστεί με τους άλλους, κάθε άνθρωπος περιμένει, να ανακαλύψουν αυτήν την ευαίσθητη φύση του και νιώσει την ΈΝ+ωση της χαράς, με τον πλησίον του, κάθε Άνθρωπος θέλει, να είναι ελεύθερος, να εκφράσει το μέρος του Θεού, που κρύβει μέσα του!!!

Απευθύνομαι σε όλους-ες μας, προτρέποντας τον καθένα μας, να αποκαλύψει αυτήν την υπέροχη πλευρά του Εαυτού μας, αυτήν την εξαίσια φιλόστοργη φύση μας και να κάνουμε την διαφορά, πρώτα, για Εμάς τους ίδιους κι έπειτα, για όλους τους άλλους και την κοινωνία μας ευρύτερα!!! Μπορούμε, να κάνουμε την αλλαγή, καθώς είναι ο πιο κατάλληλος χρόνος, να θυμίσουμε με τον τρόπο μας, στον καθένα, που έρχεται σε επαφή μαζί μας την δική του υπέροχη πλευρά…..!!!

Έτσι αλλάζει ο Κόσμος μας Αληθινά, ακουμπώντας και ωθώντας, ο ένας τον άλλον, να αποκαλύψουμε το πιο μεγαλειώδες μέρος του Εαυτού μας, αυτό που μας χωράει – Συν+χωράει όλους, μέσα από την Ελευθερία, που φέρνει η Αγάπη…..!!!

Μια μέρα αποκάλυψης, χαράς κι Ενότητας εύχομαι σε όλους-ες μας!!!

Δικό σας!

 

3 επισκέψεις σήμερα στην ανάρτηση