Ένας λαός που ζητάει επιείκεια για τους απατεώνες όταν είναι φτωχοδιάβολοι και σκληρή τιμωρία για τους φραγκάτους απατεώνες ή ακόμα «καλύτερα» γι΄ αυτούς που προσπάθησαν να γίνουν φραγκάτοι με απάτες αλλά απέτυχαν.

Ένας λαός που δεν ασχολείται με το «θεσμικό ζήτημα», τη φιλοσοφία δικαίου της πολιτείας και το αφήγημα της κοινωνίας. Δηλ. ένας λαός χωρίς αξιακές ιεραρχήσεις.

Ένας λαός ανάξιος κληρονόμος του μοναδικού και ανεπανάληπτου ανθρωπιστικού κοσμοειδώλου που κάλυψε όλο το χώρο του επιστητού με τις κεντρικές σημασίες του.

Ένας λαός που πουλάει, κυρίως τα πνευματικά ασημικά που έχει κληρονομήσει, bir para, για δύο στάλες μίζερη χλιδή και την «προστασία» του δυτικού ιμπεριαλισμού.

Ένας λαός κλαψομούνης και καψουροτραγουδιάρης (τόσο στο «λαϊκό» όσο και στο «έντεχνο») που πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό και μονίμως χύνει την καρδάρα με το γάλα.

Εν κατακλείδι, ο λαός του «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα», τι αξίζει…;;;

…ένας λαός για τα μπάζα.

Όταν η ζωή δεν είναι το υπέρτατο (κοινό) αγαθό τότε σας αξίζει μόνο ψόφος.

Υ.Σ. Είναι δύσκολο να είσαι Έλληνας και ακόμα πιο δύσκολο να το αποφασίσεις.. είναι βαριά η κληρονομιά «σύντροφοι» (β)ρωμιοί ραγιάδες, θέλει αρετή και τόλμη..

11 επισκέψεις σήμερα στην ανάρτηση